1. wearables
  2. Oculus Quest 2 Elite Strap (VR)

Oculus Quest 2 Elite Strap (VR)

5/5

Spring in de virtuele wereld met de VR-bril. Met deze coole gadget betreed jij een hele nieuwe interessante wereld. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over Oculus Quest 2 Elite Strap (VR). Bekijk de specificaties hieronder en lees de beschrijving om erachter te komen of dit de VR-bril is die jij wil.

Specificaties Oculus Quest 2 Elite Strap (VR)

Merk

Oculus

Type scherm

Geen scherm

Type input

Oplaadbaar

Nee

Kleur

Nee

Gewicht

793 g

Draadloos

Ja

Omschrijving van Oculus Quest 2 Elite Strap (VR)

Neem uw virtual reality-ervaring naar nieuwe hoogten met de Oculus Quest 2 Elite Strap. Dit ergonomische bandje biedt ongeëvenaard comfort, zodat u zich volledig kunt onderdompelen in de virtuele wereld zonder enige afleiding. Met een simpele draai aan het verstelwiel kunt u de stabiliteit en ondersteuning naar wens aanpassen, zodat het bandje perfect op uw hoofd past. De Oculus Quest 2 Elite Strap is speciaal ontworpen voor de Oculus Quest 2-headsets (zowel de 256 GB als de 64 GB versie) en biedt een optimale pasvorm. Met afmetingen van 17,5 cm bij 21,5 cm bij 10,4 cm en een gewicht van slechts 179 g, is dit bandje lichtgewicht en toch duurzaam. U kunt er zeker van zijn dat het lang meegaat en comfortabel blijft, zelfs tijdens langdurige VR-sessies. Met de afmetingen van de verpakking van 20,1 cm bij 29,4 cm bij 12,4 cm is de Oculus Quest 2 Elite Strap gemakkelijk op te bergen en mee te nemen, waar u ook naartoe gaat. Of u nu een ervaren VR-gebruiker bent of net begint met deze technologie, dit bandje zal zeker bijdragen aan een meeslepende en comfortabele VR-ervaring. Breng uw spel naar een hoger niveau met de Oculus Quest 2 Elite Strap.

Veelgestelde vragen over Oculus Quest 2 Elite Strap (VR)

Het type scherm van Oculus Quest 2 Elite Strap (VR) betreft Geen scherm.

Het type input/output van Oculus Quest 2 Elite Strap (VR) betreft .

Oculus Quest 2 Elite Strap (VR) is draadloos: Ja en oplaadbaar: Oculus Quest 2 Elite Strap (VR).

De kleur van Oculus Quest 2 Elite Strap (VR) is Nee. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het gewicht van Oculus Quest 2 Elite Strap (VR) is 793 g.

Bekijk ook andere VR-brillen