1. wearables
  2. HP Reverb G2 no Controller Belgium en/nl/fr/de localization

HP Reverb G2 no Controller Belgium en/nl/fr/de localization

5/5

Spring in de virtuele wereld met de VR-bril. Met deze coole gadget betreed jij een hele nieuwe interessante wereld. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over HP Reverb G2 no Controller Belgium en/nl/fr/de localization. Bekijk de specificaties hieronder en lees de beschrijving om erachter te komen of dit de VR-bril is die jij wil.

Specificaties HP Reverb G2 no Controller Belgium en/nl/fr/de localization

Merk

HP

Type scherm

LED

Type input

Oplaadbaar

Nee

Kleur

Zwart

Gewicht

3290 g

Draadloos

Nee

Omschrijving van HP Reverb G2 no Controller Belgium en/nl/fr/de localization

Met de HP Reverb G2 zonder Controllers haal je een VR-headset van topkwaliteit in huis. Deze headset is ontwikkeld in samenwerking met Valve en Microsoft, waardoor je kunt rekenen op een optimale virtual reality-ervaring. Met een indrukwekkende beeldresolutie van 2160 x 2160 pixels per oog geniet je van haarscherpe beelden en een ongeëvenaarde visuele beleving. De HP Reverb G2 staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding in de huidige VR-markt. Of je nu een ervaren gamer bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe manier om jezelf onder te dompelen in virtual reality, deze headset biedt de perfecte oplossing. Met de mogelijkheid om de headset aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeuren en de eenvoudige installatie, is de HP Reverb G2 zonder Controllers een must-have voor elke VR-liefhebber. Met de HP Reverb G2 zonder Controllers geniet je van een meeslepende VR-ervaring zoals nooit tevoren. Duik in virtuele werelden, verken adembenemende landschappen en beleef games op een geheel nieuw niveau. Deze headset is geschikt voor zowel Belgische als Nederlandse, Franse en Duitse gebruikers, waardoor je kunt genieten van een meertalige ervaring. Kies voor de HP Reverb G2 zonder Controllers en ervaar de toekomst van virtual reality.

Veelgestelde vragen over HP Reverb G2 no Controller Belgium en/nl/fr/de localization

Het type scherm van HP Reverb G2 no Controller Belgium en/nl/fr/de localization betreft LED.

Het type input/output van HP Reverb G2 no Controller Belgium en/nl/fr/de localization betreft .

HP Reverb G2 no Controller Belgium en/nl/fr/de localization is draadloos: Nee en oplaadbaar: HP Reverb G2 no Controller Belgium en/nl/fr/de localization.

De kleur van HP Reverb G2 no Controller Belgium en/nl/fr/de localization is Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het gewicht van HP Reverb G2 no Controller Belgium en/nl/fr/de localization is 3290 g.

Bekijk ook andere VR-brillen