1. wearables
  2. PICO4 All-in-One VR Headset 256 GB

PICO4 All-in-One VR Headset 256 GB

5/5

Spring in de virtuele wereld met de VR-bril. Met deze coole gadget betreed jij een hele nieuwe interessante wereld. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over PICO4 All-in-One VR Headset 256 GB. Bekijk de specificaties hieronder en lees de beschrijving om erachter te komen of dit de VR-bril is die jij wil.

Specificaties PICO4 All-in-One VR Headset 256 GB

Merk

Pico

Type scherm

LCD

Type input

Oplaadbaar

Ja

Kleur

Wit

Gewicht

3168 g

Draadloos

Ja

Omschrijving van PICO4 All-in-One VR Headset 256 GB

De PICO 4 All-in-one VR Headset is een revolutionair apparaat dat hoogwaardige software combineert met een comfortabel draagbaar hardware-apparaat. Met deze headset kun je de hele dag door onbelemmerd genieten van de virtuele realiteit, zonder gedoe met extra apparatuur of kabels. Het nieuwe en lichtgewicht ontwerp zorgt voor maximaal comfort, waardoor je moeiteloos kunt opgaan in je virtuele avonturen. Met een gewicht van slechts 295 gram zonder band is de PICO 4 een van de lichtste VR-headsets op de markt. Het elegante ontwerp met de harde band zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar ook voor een uitgebalanceerde draagervaring. Of je nu aan het gamen bent, een film kijkt of je creativiteit de vrije loop laat in een virtuele omgeving, deze headset biedt ultiem comfort en een meeslepende VR-ervaring. Daarnaast beschikt de PICO 4 All-in-one VR Headset over een indrukwekkende opslagcapaciteit van 256 GB. Hierdoor kun je moeiteloos al je favoriete VR-apps, games en media opslaan en altijd binnen handbereik hebben. Met de PICO 4 hoef je je geen zorgen te maken over beperkte opslagruimte, waardoor je volledig kunt opgaan in de virtuele wereld zonder enige belemmering. Kortom, de PICO 4 All-in-one VR Headset is de perfecte metgezel voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige VR-ervaring met ultiem comfort en voldoende.

Veelgestelde vragen over PICO4 All-in-One VR Headset 256 GB

Het type scherm van PICO4 All-in-One VR Headset 256 GB betreft LCD.

Het type input/output van PICO4 All-in-One VR Headset 256 GB betreft .

PICO4 All-in-One VR Headset 256 GB is draadloos: Ja en oplaadbaar: PICO4 All-in-One VR Headset 256 GB.

De kleur van PICO4 All-in-One VR Headset 256 GB is Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het gewicht van PICO4 All-in-One VR Headset 256 GB is 3168 g.

Bekijk ook andere VR-brillen