1. wearables
  2. VR Box 2.0 Virtual reality bril

VR Box 2.0 Virtual reality bril

5/5

Spring in de virtuele wereld met de VR-bril. Met deze coole gadget betreed jij een hele nieuwe interessante wereld. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over VR Box 2.0 Virtual reality bril. Bekijk de specificaties hieronder en lees de beschrijving om erachter te komen of dit de VR-bril is die jij wil.

Specificaties VR Box 2.0 Virtual reality bril

Merk

VR Box

Type scherm

Amoled

Type input

Geen

Oplaadbaar

Nee

Kleur

Zwart/Wit

Gewicht

423 g

Draadloos

Ja

Omschrijving van VR Box 2.0 Virtual reality bril

Ervaar een nog intensere belevenis van jouw favoriete speelfilm of videogame met de VR BOX 2.0 Virtual Reality Bril. Deze bril is speciaal ontworpen voor smartphones met een schermformaat van 3.5 tot en met 6 inch. Plaats eenvoudig jouw telefoon in de handige smartphonehouder van de VR BOX 2.0 en transformeer je telefoon naar je eigen 3D-bioscoop. De VR BOX 2.0 Virtual Reality Bril is voorzien van een comfortabele hoofdband met zachte schuimranden. Hierdoor kun je langdurig genieten van een optimale kijkervaring zonder ongemak. Daarnaast is de bril eenvoudig verstelbaar naar de meest optimale afstand voor jouw ogen, zodat je altijd het beste beeld hebt. Duik telkens weer in buitengewone omgevingen dankzij de VR BOX 2.0 Virtual Reality Bril. Laat je verbeelding de vrije loop en beleef jouw favoriete films en games op een geheel nieuwe manier. Of je nu op zoek bent naar een meeslepende filmervaring of een spannend avontuur in een virtuele wereld, met de VR BOX 2.0 Virtual Reality Bril wordt elke beleving levensecht.

Veelgestelde vragen over VR Box 2.0 Virtual reality bril

Het type scherm van VR Box 2.0 Virtual reality bril betreft Amoled.

Het type input/output van VR Box 2.0 Virtual reality bril betreft Geen.

VR Box 2.0 Virtual reality bril is draadloos: Ja en oplaadbaar: VR Box 2.0 Virtual reality bril.

De kleur van VR Box 2.0 Virtual reality bril is Zwart/Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het gewicht van VR Box 2.0 Virtual reality bril is 423 g.

Bekijk ook andere VR-brillen