1. wearables
  2. Renkforce RF-VRG-200 VR-bril voor smartphones met toetsen

Renkforce RF-VRG-200 VR-bril voor smartphones met toetsen

5/5

Spring in de virtuele wereld met de VR-bril. Met deze coole gadget betreed jij een hele nieuwe interessante wereld. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over Renkforce RF-VRG-200 VR-bril voor smartphones met toetsen. Bekijk de specificaties hieronder en lees de beschrijving om erachter te komen of dit de VR-bril is die jij wil.

Specificaties Renkforce RF-VRG-200 VR-bril voor smartphones met toetsen

Merk

Renkforce

Type scherm

Geen scherm

Type input

Oplaadbaar

Nee

Kleur

Zwart

Gewicht

Draadloos

Ja

Omschrijving van Renkforce RF-VRG-200 VR-bril voor smartphones met toetsen

Met de Renkforce RF-VRG-200 VR-bril voor smartphones met toetsen kunt u uw smartphone omtoveren tot een meeslepende 3D-wereld. Deze VR-bril neemt u mee op een opwindende reis waarin u films en games van dichtbij kunt ervaren. Het voelt alsof u zelf deel uitmaakt van de actie! Met behulp van de bijbehorende apps in de App Store of Google Play, kunt u eenvoudig toegang krijgen tot een breed scala aan Virtual Reality-ervaringen. Deze VR-bril is compatibel met zowel iOS- als Android-apparaten, waardoor u altijd de volledige vrijheid heeft om te genieten van uw favoriete content. Daarnaast is de Renkforce RF-VRG-200 VR-bril uitgerust met handige toetsen, waardoor u nog meer controle heeft tijdens het gebruik van de VR-apps. U kunt probleemloos door menu's navigeren en de gewenste acties uitvoeren zonder uw smartphone uit de VR-bril te hoeven halen. Dit zorgt voor een naadloze en meeslepende ervaring. Ontdek een nieuwe wereld vol avontuur en opwinding met de Renkforce RF-VRG-200 VR-bril voor smartphones met toetsen. U zult versteld staan van de mogelijkheden en de realistische ervaring die deze VR-bril biedt. Waar wacht u nog op? Duik in de Virtual Reality-wereld en beleef entertainment op een compleet nieuw niveau!

Veelgestelde vragen over Renkforce RF-VRG-200 VR-bril voor smartphones met toetsen

Het type scherm van Renkforce RF-VRG-200 VR-bril voor smartphones met toetsen betreft Geen scherm.

Het type input/output van Renkforce RF-VRG-200 VR-bril voor smartphones met toetsen betreft .

Renkforce RF-VRG-200 VR-bril voor smartphones met toetsen is draadloos: Ja en oplaadbaar: Renkforce RF-VRG-200 VR-bril voor smartphones met toetsen.

De kleur van Renkforce RF-VRG-200 VR-bril voor smartphones met toetsen is Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het gewicht van Renkforce RF-VRG-200 VR-bril voor smartphones met toetsen is .

Bekijk ook andere VR-brillen