1. wearables
  2. PICO4 All-in-One VR Headset 128 GB

PICO4 All-in-One VR Headset 128 GB

5/5

Spring in de virtuele wereld met de VR-bril. Met deze coole gadget betreed jij een hele nieuwe interessante wereld. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over PICO4 All-in-One VR Headset 128 GB. Bekijk de specificaties hieronder en lees de beschrijving om erachter te komen of dit de VR-bril is die jij wil.

Specificaties PICO4 All-in-One VR Headset 128 GB

Merk

Pico

Type scherm

LCD

Type input

Oplaadbaar

Ja

Kleur

Wit

Gewicht

3191 g

Draadloos

Ja

Omschrijving van PICO4 All-in-One VR Headset 128 GB

De PICO4 All-in-One VR Headset 128 GB is een revolutionair apparaat dat hoogwaardige software combineert met een uiterst comfortabele hardware. Met deze headset kun je eindeloos genieten van de virtuele wereld zonder gedoe met extra apparatuur of kabels. Het nieuwe en lichtgewicht ontwerp zorgt voor maximaal comfort, zodat je de hele dag moeiteloos kunt spelen. Met een gewicht van slechts 295 gram zonder band voelt de PICO4 All-in-One VR Headset bijna als een veertje op je hoofd. Het elegante ontwerp met een harde band zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar ook voor een uitgebalanceerde en comfortabele draagervaring. Je kunt zonder enige beperking in de virtuele wereld opgaan en je laten verrassen door de adembenemende graphics en meeslepende geluiden. Met een opslagcapaciteit van 128 GB hoef je je geen zorgen te maken over ruimtegebrek voor je favoriete VR-content. Je kunt moeiteloos al je apps, games en video's opslaan en altijd bij de hand hebben. Of je nu een ervaren gamer bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe en unieke manier om te ontspannen, de PICO4 All-in-One VR Headset is de ideale keuze. Waan jezelf in een andere wereld en beleef onvergetelijke avonturen met deze fantastische VR-headset.

Veelgestelde vragen over PICO4 All-in-One VR Headset 128 GB

Het type scherm van PICO4 All-in-One VR Headset 128 GB betreft LCD.

Het type input/output van PICO4 All-in-One VR Headset 128 GB betreft .

PICO4 All-in-One VR Headset 128 GB is draadloos: Ja en oplaadbaar: PICO4 All-in-One VR Headset 128 GB.

De kleur van PICO4 All-in-One VR Headset 128 GB is Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het gewicht van PICO4 All-in-One VR Headset 128 GB is 3191 g.

Bekijk ook andere VR-brillen