1. wearables
  2. VR Bril Smartphone 3D Virtual reality bril

VR Bril Smartphone 3D Virtual reality bril

5/5

Spring in de virtuele wereld met de VR-bril. Met deze coole gadget betreed jij een hele nieuwe interessante wereld. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over VR Bril Smartphone 3D Virtual reality bril. Bekijk de specificaties hieronder en lees de beschrijving om erachter te komen of dit de VR-bril is die jij wil.

Specificaties VR Bril Smartphone 3D Virtual reality bril

Merk

HOOFF

Type scherm

Type input

Oplaadbaar

Ja

Kleur

Zwart

Gewicht

400 g

Draadloos

Ja

Omschrijving van VR Bril Smartphone 3D Virtual reality bril

Stap in een adembenemende virtuele wereld met de VR Bril Smartphone 3D Virtual reality bril. Deze revolutionaire bril tilt entertainment naar een hoger niveau en biedt je een ongeëvenaarde ervaring. Laat je meeslepen door de verbluffende beelden en meeslepende geluiden terwijl je je verbeelding de vrije loop laat en een wereld betreedt waar dromen werkelijkheid worden. Met de VR Shinecon wordt elke film, game of video op je smartphone omgetoverd tot een meeslepende 3D-ervaring. Sluit je telefoon eenvoudig aan op de bril en geniet van een breed gezichtsveld en indrukwekkende diepte. Dankzij de verstelbare lenzen en hoofdband zit de bril altijd comfortabel en kun je urenlang genieten zonder vermoeidheid. De VR Bril Smartphone 3D Virtual reality bril biedt niet alleen entertainment, maar ook educatieve mogelijkheden. Verken virtuele musea, reis naar exotische bestemmingen of leer nieuwe vaardigheden in interactieve trainingsprogramma's. Met deze bril zijn de mogelijkheden eindeloos. Verrijk je leven met de VR Bril Smartphone 3D Virtual reality bril en ontdek een nieuwe dimensie van entertainment. Laat je verrassen door de verbazingwekkende ervaringen die deze bril te bieden heeft en laat je fantasie de vrije loop.

Veelgestelde vragen over VR Bril Smartphone 3D Virtual reality bril

Het type scherm van VR Bril Smartphone 3D Virtual reality bril betreft .

Het type input/output van VR Bril Smartphone 3D Virtual reality bril betreft .

VR Bril Smartphone 3D Virtual reality bril is draadloos: Ja en oplaadbaar: VR Bril Smartphone 3D Virtual reality bril.

De kleur van VR Bril Smartphone 3D Virtual reality bril is Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het gewicht van VR Bril Smartphone 3D Virtual reality bril is 400 g.

Bekijk ook andere VR-brillen