1. wearables
  2. (Google) Cardboard voor smartphones tot 5,5 inch Virtual reality (VR) bril inclusief hoofdband en Nederlandse

(Google) Cardboard voor smartphones tot 5,5 inch Virtual reality (VR) bril inclusief hoofdband en Nederlandse

5/5

Spring in de virtuele wereld met de VR-bril. Met deze coole gadget betreed jij een hele nieuwe interessante wereld. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over (Google) Cardboard voor smartphones tot 5,5 inch Virtual reality (VR) bril inclusief hoofdband en Nederlandse. Bekijk de specificaties hieronder en lees de beschrijving om erachter te komen of dit de VR-bril is die jij wil.

Specificaties (Google) Cardboard voor smartphones tot 5,5 inch Virtual reality (VR) bril inclusief hoofdband en Nederlandse

Merk

Merkloos / Sans marque

Type scherm

Amoled

Type input

Merkspecifiek

Oplaadbaar

Nee

Kleur

Bruin

Gewicht

75 g

Draadloos

Ja

Omschrijving van (Google) Cardboard voor smartphones tot 5,5 inch Virtual reality (VR) bril inclusief hoofdband en Nederlandse

Virtual reality is een opkomende trend en iedereen wil het wel eens ervaren! Met deze door Google ontwikkelde kartonnen virtual reality bril kan deze droom werkelijkheid worden. De bril is eenvoudig in elkaar te zetten en werkt met behulp van uw smartphone. U kunt nu genieten van een meeslepende en levensechte virtual reality-ervaring, waar u ook bent. Deze virtual reality-bril is geschikt voor smartphones tot 5,5 inch, waardoor u een breed scala aan apparaten kunt gebruiken om de opwindende wereld van VR te betreden. De bril wordt geleverd met een handige hoofdband, zodat u uw handen vrij kunt houden en volledig kunt opgaan in de virtuele realiteit. Ontdek de vele apps die speciaal voor deze bril zijn ontwikkeld, beschikbaar op zowel Android, iOS als Windows. Van games en avonturen tot educatieve ervaringen en 360-gradenvideo's, er is voor elk wat wils. U kunt ook genieten van een breed scala aan 3D-ervaringen op YouTube en andere video-streamingwebsites. Zoek gewoon naar "side by side videos" of "3D virtual reality cardboard" en laat u verrassen door de eindeloze mogelijkheden. Wacht niet langer en stap in de wereld van virtual reality met deze geweldige Google Cardboard-bril. Beleef adembenemende avonturen, verken nieuwe werelden en ontdek een geheel nieuwe manier van entertainment. Bestel nu en laat uw fantasie de vrije loop in de virtuele realiteit!

Veelgestelde vragen over (Google) Cardboard voor smartphones tot 5,5 inch Virtual reality (VR) bril inclusief hoofdband en Nederlandse

Het type scherm van (Google) Cardboard voor smartphones tot 5,5 inch Virtual reality (VR) bril inclusief hoofdband en Nederlandse betreft Amoled.

Het type input/output van (Google) Cardboard voor smartphones tot 5,5 inch Virtual reality (VR) bril inclusief hoofdband en Nederlandse betreft Merkspecifiek.

(Google) Cardboard voor smartphones tot 5,5 inch Virtual reality (VR) bril inclusief hoofdband en Nederlandse is draadloos: Ja en oplaadbaar: (Google) Cardboard voor smartphones tot 5,5 inch Virtual reality (VR) bril inclusief hoofdband en Nederlandse.

De kleur van (Google) Cardboard voor smartphones tot 5,5 inch Virtual reality (VR) bril inclusief hoofdband en Nederlandse is Bruin. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het gewicht van (Google) Cardboard voor smartphones tot 5,5 inch Virtual reality (VR) bril inclusief hoofdband en Nederlandse is 75 g.

Bekijk ook andere VR-brillen