1. wearables
  2. Goodlux Oculus Quest 2 Elite Strap Hoofdband Geschikt voor de Quest 2

Goodlux Oculus Quest 2 Elite Strap Hoofdband Geschikt voor de Quest 2

5/5

Spring in de virtuele wereld met de VR-bril. Met deze coole gadget betreed jij een hele nieuwe interessante wereld. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over Goodlux Oculus Quest 2 Elite Strap Hoofdband Geschikt voor de Quest 2. Bekijk de specificaties hieronder en lees de beschrijving om erachter te komen of dit de VR-bril is die jij wil.

Specificaties Goodlux Oculus Quest 2 Elite Strap Hoofdband Geschikt voor de Quest 2

Merk

Goodlux

Type scherm

Type input

Oplaadbaar

Nee

Kleur

Zwart | Wit

Gewicht

268 g

Draadloos

Nee

Omschrijving van Goodlux Oculus Quest 2 Elite Strap Hoofdband Geschikt voor de Quest 2

De Goodlux Oculus Quest 2 Elite Strap Hoofdband is dé perfecte toevoeging voor jouw Oculus Quest 2 VR-ervaring. Met deze hoofdband geniet je van ultiem comfort tijdens het spelen van je favoriete virtual reality games. De strap is ontworpen om de druk gelijkmatig over je hoofd te verdelen, waardoor je urenlang kunt genieten zonder enige vorm van ongemak. Deze Elite Strap is speciaal ontwikkeld om te passen op de Oculus Quest 2. Het bevestigen van de hoofdband is een fluitje van een cent en binnen enkele seconden kun je beginnen met gamen. Dankzij de elastische en verstelbare band is de hoofdband geschikt voor elk type hoofd, of je nu groot of klein bent. Bovendien zorgt de band ervoor dat de Oculus Quest 2 stevig op zijn plaats blijft, zelfs tijdens de meest intense speelsessies. Met de Goodlux Oculus Quest 2 Elite Strap Hoofdband hoef je je geen zorgen meer te maken over discomfort of drukpunten op je hoofd. Geniet van een ongeëvenaarde VR-ervaring met deze comfortabele en duurzame hoofdband. Voeg dit accessoire toe aan je gaming setup en ervaar virtual reality op een geheel nieuw niveau!

Veelgestelde vragen over Goodlux Oculus Quest 2 Elite Strap Hoofdband Geschikt voor de Quest 2

Het type scherm van Goodlux Oculus Quest 2 Elite Strap Hoofdband Geschikt voor de Quest 2 betreft .

Het type input/output van Goodlux Oculus Quest 2 Elite Strap Hoofdband Geschikt voor de Quest 2 betreft .

Goodlux Oculus Quest 2 Elite Strap Hoofdband Geschikt voor de Quest 2 is draadloos: Nee en oplaadbaar: Goodlux Oculus Quest 2 Elite Strap Hoofdband Geschikt voor de Quest 2.

De kleur van Goodlux Oculus Quest 2 Elite Strap Hoofdband Geschikt voor de Quest 2 is Zwart | Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het gewicht van Goodlux Oculus Quest 2 Elite Strap Hoofdband Geschikt voor de Quest 2 is 268 g.

Bekijk ook andere VR-brillen