1. wearables
  2. VR Box : VR Bril Virtual Reality Glasses 3D Bril voor een smartphone (o.a. iPhone 7/7s en Galaxy S5/S6), professionele

VR Box : VR Bril Virtual Reality Glasses 3D Bril voor een smartphone (o.a. iPhone 7/7s en Galaxy S5/S6), professionele

5/5

Spring in de virtuele wereld met de VR-bril. Met deze coole gadget betreed jij een hele nieuwe interessante wereld. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over VR Box : VR Bril Virtual Reality Glasses 3D Bril voor een smartphone (o.a. iPhone 7/7s en Galaxy S5/S6), professionele. Bekijk de specificaties hieronder en lees de beschrijving om erachter te komen of dit de VR-bril is die jij wil.

Specificaties VR Box : VR Bril Virtual Reality Glasses 3D Bril voor een smartphone (o.a. iPhone 7/7s en Galaxy S5/S6), professionele

Merk

i12Cover

Type scherm

Geen scherm

Type input

Geen

Oplaadbaar

Nee

Kleur

Zwart

Gewicht

600 g

Draadloos

Ja

Omschrijving van VR Box : VR Bril Virtual Reality Glasses 3D Bril voor een smartphone (o.a. iPhone 7/7s en Galaxy S5/S6), professionele

Met de VR Box Virtual Reality Bril haal je de bioscoopervaring gewoon naar je eigen huiskamer! Deze professionele VR bril is speciaal ontworpen voor smartphones, waaronder de iPhone 7/7s en de Galaxy S5/S6. Of je nu wilt genieten van spannende 3D-films, meeslepende games wilt spelen of virtuele werelden wilt verkennen, met de VR Box worden al je virtuele dromen werkelijkheid. De VR Box biedt een indrukwekkende kijkervaring met zijn hoogwaardige lenzen en verstelbare hoofdband. Plaats eenvoudigweg je smartphone in de bril en geniet van een levensechte 3D-ervaring. De bril is compatibel met de meeste VR-apps en -games die beschikbaar zijn in de App Store en Google Play Store. Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je moeiteloos door de virtuele wereld navigeren en jezelf volledig onderdompelen in de fantastische VR-ervaring. De VR Box is niet alleen een betaalbaar alternatief voor dure VR-brillen, maar ook een draagbare en gemakkelijk te gebruiken optie. Neem hem mee op reis, naar vrienden of naar een LAN-party en beleef overal en altijd de magie van virtual reality. Dompel jezelf onder in een wereld vol avontuur, verbeelding en verbluffende visuele effecten met de VR Box Virtual Reality Bril!

Veelgestelde vragen over VR Box : VR Bril Virtual Reality Glasses 3D Bril voor een smartphone (o.a. iPhone 7/7s en Galaxy S5/S6), professionele

Het type scherm van VR Box : VR Bril Virtual Reality Glasses 3D Bril voor een smartphone (o.a. iPhone 7/7s en Galaxy S5/S6), professionele betreft Geen scherm.

Het type input/output van VR Box : VR Bril Virtual Reality Glasses 3D Bril voor een smartphone (o.a. iPhone 7/7s en Galaxy S5/S6), professionele betreft Geen.

VR Box : VR Bril Virtual Reality Glasses 3D Bril voor een smartphone (o.a. iPhone 7/7s en Galaxy S5/S6), professionele is draadloos: Ja en oplaadbaar: VR Box : VR Bril Virtual Reality Glasses 3D Bril voor een smartphone (o.a. iPhone 7/7s en Galaxy S5/S6), professionele.

De kleur van VR Box : VR Bril Virtual Reality Glasses 3D Bril voor een smartphone (o.a. iPhone 7/7s en Galaxy S5/S6), professionele is Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het gewicht van VR Box : VR Bril Virtual Reality Glasses 3D Bril voor een smartphone (o.a. iPhone 7/7s en Galaxy S5/S6), professionele is 600 g.

Bekijk ook andere VR-brillen