1. wearables
  2. VRi EVOLUTION 3SX Virtual Reality bril voor o.a.Samsung, iPhone, OPPO, Sony en Huawei

VRi EVOLUTION 3SX Virtual Reality bril voor o.a.Samsung, iPhone, OPPO, Sony en Huawei

5/5

Spring in de virtuele wereld met de VR-bril. Met deze coole gadget betreed jij een hele nieuwe interessante wereld. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over VRi EVOLUTION 3SX Virtual Reality bril voor o.a.Samsung, iPhone, OPPO, Sony en Huawei. Bekijk de specificaties hieronder en lees de beschrijving om erachter te komen of dit de VR-bril is die jij wil.

Specificaties VRi EVOLUTION 3SX Virtual Reality bril voor o.a.Samsung, iPhone, OPPO, Sony en Huawei

Merk

VRi

Type scherm

Geen scherm

Type input

Geen

Oplaadbaar

Nee

Kleur

Zwart

Gewicht

560 g

Draadloos

Ja

Omschrijving van VRi EVOLUTION 3SX Virtual Reality bril voor o.a.Samsung, iPhone, OPPO, Sony en Huawei

De VRi EVOLUTION 3SX virtual reality bril is een absolute must-have voor alle liefhebbers van een meeslepende VR-ervaring. Met zijn scherpe en grote lenzen behoort deze bril tot de absolute top in zijn categorie. Het heldere en scherpe beeld zorgt voor een spectaculaire belevenis, waarbij je volledig wordt ondergedompeld in een virtuele wereld. Wat deze bril echt uniek maakt, is de mogelijkheid om de lenzen aan te passen aan jouw persoonlijke behoeften. De instelbare lenzen zijn voorzien van een speciaal "Blauw Licht Filter", waardoor vermoeide ogen worden tegengegaan. Dit betekent dat je urenlang kunt genieten van je VR-ervaring, zonder last te krijgen van vermoeide ogen. Naast het bieden van een geweldige VR-ervaring, is de VRi EVOLUTION 3SX ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk. Met zijn robuuste behuizing biedt deze bril optimale bescherming voor jouw telefoon, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je VR-avonturen. Of je nu een Samsung-, iPhone-, OPPO-, Sony- of Huawei-gebruiker bent, deze bril is compatibel met verschillende telefoonmodellen. Ervaar de toekomst van virtual reality met de VRi EVOLUTION 3SX. Stap in de wereld van eindeloze mogelijkheden en laat je meevoeren naar nieuwe werelden.

Veelgestelde vragen over VRi EVOLUTION 3SX Virtual Reality bril voor o.a.Samsung, iPhone, OPPO, Sony en Huawei

Het type scherm van VRi EVOLUTION 3SX Virtual Reality bril voor o.a.Samsung, iPhone, OPPO, Sony en Huawei betreft Geen scherm.

Het type input/output van VRi EVOLUTION 3SX Virtual Reality bril voor o.a.Samsung, iPhone, OPPO, Sony en Huawei betreft Geen.

VRi EVOLUTION 3SX Virtual Reality bril voor o.a.Samsung, iPhone, OPPO, Sony en Huawei is draadloos: Ja en oplaadbaar: VRi EVOLUTION 3SX Virtual Reality bril voor o.a.Samsung, iPhone, OPPO, Sony en Huawei.

De kleur van VRi EVOLUTION 3SX Virtual Reality bril voor o.a.Samsung, iPhone, OPPO, Sony en Huawei is Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het gewicht van VRi EVOLUTION 3SX Virtual Reality bril voor o.a.Samsung, iPhone, OPPO, Sony en Huawei is 560 g.

Bekijk ook andere VR-brillen