1. wearables
  2. VR Bril Smartphone Virtual Reality

VR Bril Smartphone Virtual Reality

5/5

Spring in de virtuele wereld met de VR-bril. Met deze coole gadget betreed jij een hele nieuwe interessante wereld. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over VR Bril Smartphone Virtual Reality. Bekijk de specificaties hieronder en lees de beschrijving om erachter te komen of dit de VR-bril is die jij wil.

Specificaties VR Bril Smartphone Virtual Reality

Merk

Merkloos / Sans marque

Type scherm

Type input

Oplaadbaar

Kleur

Gewicht

Draadloos

Omschrijving van VR Bril Smartphone Virtual Reality

Met de VR Bril Smartphone Virtual Reality kunt u zich onderdompelen in een ongeëvenaarde virtuele realiteit. Zodra u uw telefoon in deze bril plaatst, wordt u meegenomen naar een andere wereld vol avontuur en ontdekking. Of u nu graag games speelt, films kijkt of gewoon wilt genieten van een meeslepende ervaring, deze VR-bril biedt het allemaal. Wat deze VR-bril echt onderscheidt, is de mogelijkheid om de lenzen aan te passen aan de grootte van uw smartphone. Of u nu een telefoon heeft met een schermgrootte van 4.7 inch of 6 inch, u kunt er zeker van zijn dat de VR-bril perfect gekalibreerd is voor een optimale kijkervaring. De lenzen kunnen eenvoudig worden uitgeschoven en aangepast aan uw specifieke behoeften. Daarnaast is deze VR-bril ook zeer comfortabel om te dragen. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat de bril stevig op uw hoofd blijft zitten, zelfs tijdens langere sessies. Het verstelbare hoofdband zorgt voor een perfecte pasvorm en minimaliseert druk op uw gezicht. Bovendien is de bril gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een duurzaamheid en langdurig gebruik. Met de VR Bril Smartphone Virtual Reality haalt u een stukje toekomst in huis. Ga op avontuur, ontdek nieuwe werelden en geniet van een meeslepende ervaring, allemaal binnen handbereik met deze fantastische VR-bril.

Veelgestelde vragen over VR Bril Smartphone Virtual Reality

Het type scherm van VR Bril Smartphone Virtual Reality betreft .

Het type input/output van VR Bril Smartphone Virtual Reality betreft .

VR Bril Smartphone Virtual Reality is draadloos: en oplaadbaar: VR Bril Smartphone Virtual Reality.

De kleur van VR Bril Smartphone Virtual Reality is . Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het gewicht van VR Bril Smartphone Virtual Reality is .

Bekijk ook andere VR-brillen