1. wearables
  2. PS VR2 Virtual Reality Headset Horizon Call of the Mountain Bundel

PS VR2 Virtual Reality Headset Horizon Call of the Mountain Bundel

5/5

Spring in de virtuele wereld met de VR-bril. Met deze coole gadget betreed jij een hele nieuwe interessante wereld. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over PS VR2 Virtual Reality Headset Horizon Call of the Mountain Bundel. Bekijk de specificaties hieronder en lees de beschrijving om erachter te komen of dit de VR-bril is die jij wil.

Specificaties PS VR2 Virtual Reality Headset Horizon Call of the Mountain Bundel

Merk

Sony Playstation

Type scherm

OLED

Type input

USB-C | Bluetooth

Oplaadbaar

Ja

Kleur

Horizon Call of the Mountain

Gewicht

2466 g

Draadloos

Nee

Omschrijving van PS VR2 Virtual Reality Headset Horizon Call of the Mountain Bundel

Deze ongelooflijke bundel biedt jou de ultieme virtual reality-ervaring met de PS VR2 Virtual Reality Headset. Je stapt in een adembenemende wereld vol avontuur en ontdekking met het Horizon Call of the Mountain-spel. Duik diep in de magische en mysterieuze wereld van de bergachtige landschappen en beleef een meeslepende gameplay die al je zintuigen prikkelt. Met de PS VR2 Virtual Reality Headset ben je volledig ondergedompeld in de game. Je ziet en ervaart alles alsof je er daadwerkelijk bent. De kristalheldere beelden en het indrukwekkende geluid zorgen ervoor dat je volledig opgaat in de fantastische wereld van Horizon Call of the Mountain. Dankzij de geavanceerde technologie en het ergonomische ontwerp zit de headset comfortabel op je hoofd, zodat je urenlang kunt genieten van de meest meeslepende en meeslepende gaming-ervaring. Deze bundel bevat niet alleen de PS VR2 Virtual Reality Headset, maar ook het Horizon Call of the Mountain-spel. Ga op een episch avontuur en ontdek de geheimen van de bergen terwijl je vecht tegen angstaanjagende wezens en uitdagende puzzels oplost. Met de PS VR2 Virtual Reality Headset - Horizon Call of the Mountain Bundel beleef je gaming op een geheel nieuw niveau en creëer je herinneringen die je nooit zult vergeten.

Veelgestelde vragen over PS VR2 Virtual Reality Headset Horizon Call of the Mountain Bundel

Het type scherm van PS VR2 Virtual Reality Headset Horizon Call of the Mountain Bundel betreft OLED.

Het type input/output van PS VR2 Virtual Reality Headset Horizon Call of the Mountain Bundel betreft USB-C | Bluetooth.

PS VR2 Virtual Reality Headset Horizon Call of the Mountain Bundel is draadloos: Nee en oplaadbaar: PS VR2 Virtual Reality Headset Horizon Call of the Mountain Bundel.

De kleur van PS VR2 Virtual Reality Headset Horizon Call of the Mountain Bundel is Horizon Call of the Mountain. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het gewicht van PS VR2 Virtual Reality Headset Horizon Call of the Mountain Bundel is 2466 g.

Bekijk ook andere VR-brillen