1. wearables
  2. Renkforce RF-VRG-300 Virtual Reality bril

Renkforce RF-VRG-300 Virtual Reality bril

5/5

Spring in de virtuele wereld met de VR-bril. Met deze coole gadget betreed jij een hele nieuwe interessante wereld. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over Renkforce RF-VRG-300 Virtual Reality bril. Bekijk de specificaties hieronder en lees de beschrijving om erachter te komen of dit de VR-bril is die jij wil.

Specificaties Renkforce RF-VRG-300 Virtual Reality bril

Merk

Renkforce

Type scherm

Geen scherm

Type input

Oplaadbaar

Nee

Kleur

Grijs

Gewicht

Draadloos

Ja

Omschrijving van Renkforce RF-VRG-300 Virtual Reality bril

De Renkforce RF-VRG-300 Virtual Reality bril is de perfecte metgezel voor je smartphone. Met zijn compatibiliteit met de meeste smartphones, kun je genieten van een meeslepende virtuele realiteitervaring. Deze bril is geschikt voor smartphones met een schermgrootte variërend van 11,94 cm (4,7 inch) tot 17,02 cm (6,7 inch), waardoor het geschikt is voor een breed scala aan modellen. Deze virtual reality bril biedt niet alleen een visuele ervaring, maar ook een verbeterde audiokwaliteit. Dankzij de geïntegreerde oortelefoons kun je genieten van een meeslepend geluid dat je volledig onderdompelt in de virtuele wereld. Bovendien zorgt de comfortabele zachte schuimstof ervoor dat de bril comfortabel op je gezicht zit en de drukbelasting van de gezichtscontouren vermindert. Niet alleen kun je genieten van multimedia-ervaringen, maar deze bril biedt ook handige functies voor dagelijks gebruik. Met de geïntegreerde toetsen kun je eenvoudig audio regelen en gesprekken aannemen of weigeren, allemaal zonder je smartphone uit de bril te halen. Daarnaast maakt de meegeleverde kabel (met 3,5 mm-Jackplug) een naadloze verbinding met je smartphone mogelijk, zodat je direct kunt genieten van je VR-ervaring. Met de Renkforce RF-VRG-300 Virtual Reality bril haal je een geweldige metgezel in huis die je meeneemt naar nieuwe virtuele werelden.

Veelgestelde vragen over Renkforce RF-VRG-300 Virtual Reality bril

Het type scherm van Renkforce RF-VRG-300 Virtual Reality bril betreft Geen scherm.

Het type input/output van Renkforce RF-VRG-300 Virtual Reality bril betreft .

Renkforce RF-VRG-300 Virtual Reality bril is draadloos: Ja en oplaadbaar: Renkforce RF-VRG-300 Virtual Reality bril.

De kleur van Renkforce RF-VRG-300 Virtual Reality bril is Grijs. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het gewicht van Renkforce RF-VRG-300 Virtual Reality bril is .

Bekijk ook andere VR-brillen