1. wearables
  2. Originele VR BOX 2.0 Virtual Reality-bril

Originele VR BOX 2.0 Virtual Reality-bril

5/5

Spring in de virtuele wereld met de VR-bril. Met deze coole gadget betreed jij een hele nieuwe interessante wereld. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over Originele VR BOX 2.0 Virtual Reality-bril. Bekijk de specificaties hieronder en lees de beschrijving om erachter te komen of dit de VR-bril is die jij wil.

Specificaties Originele VR BOX 2.0 Virtual Reality-bril

Merk

VR Box

Type scherm

Amoled

Type input

Geen

Oplaadbaar

Nee

Kleur

zwart

Gewicht

272 g

Draadloos

Nee

Omschrijving van Originele VR BOX 2.0 Virtual Reality-bril

Ervaar een nieuwe dimensie van entertainment met de Originele VR BOX 2.0 Virtual Reality-bril. Deze revolutionaire bril biedt je de mogelijkheid om je favoriete speelfilm of videogame op een geheel nieuwe manier te beleven. Plaats eenvoudig je smartphone, van 4.7 tot en met 6 inch, in de speciaal ontworpen houder van de VR BOX en je telefoon wordt direct omgetoverd tot je eigen 3D-bioscoop. De VR BOX Virtual Reality-bril is niet alleen functioneel, maar ook uiterst comfortabel. De bril is voorzien van een zachte schuimrand en een verstelbare hoofdband, waardoor je langdurig kunt genieten van je virtuele avonturen zonder enig ongemak. Bovendien kun je de afstand tussen de lenzen eenvoudig aanpassen, zodat je altijd de optimale kijkervaring hebt. Stap in een wereld vol verbeelding en sensatie met de VR BOX Virtual Reality-bril. Dankzij deze bril word je telkens weer ondergedompeld in buitengewone virtuele omgevingen. Ga op avontuur, verken nieuwe werelden en beleef onvergetelijke momenten, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis. Met de Originele VR BOX 2.0 Virtual Reality-bril wordt elke film of game een levensechte ervaring die je niet snel zult vergeten.

Veelgestelde vragen over Originele VR BOX 2.0 Virtual Reality-bril

Het type scherm van Originele VR BOX 2.0 Virtual Reality-bril betreft Amoled.

Het type input/output van Originele VR BOX 2.0 Virtual Reality-bril betreft Geen.

Originele VR BOX 2.0 Virtual Reality-bril is draadloos: Nee en oplaadbaar: Originele VR BOX 2.0 Virtual Reality-bril.

De kleur van Originele VR BOX 2.0 Virtual Reality-bril is zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het gewicht van Originele VR BOX 2.0 Virtual Reality-bril is 272 g.

Bekijk ook andere VR-brillen