1. wearables
  2. Shop4 Oculus Quest 2 VR Accessoire Anti Scratch Lens Cover

Shop4 Oculus Quest 2 VR Accessoire Anti Scratch Lens Cover

5/5

Spring in de virtuele wereld met de VR-bril. Met deze coole gadget betreed jij een hele nieuwe interessante wereld. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over Shop4 Oculus Quest 2 VR Accessoire Anti Scratch Lens Cover. Bekijk de specificaties hieronder en lees de beschrijving om erachter te komen of dit de VR-bril is die jij wil.

Specificaties Shop4 Oculus Quest 2 VR Accessoire Anti Scratch Lens Cover

Merk

Shop4

Type scherm

Type input

Oplaadbaar

Nee

Kleur

Anti Scratch Lens Cover

Gewicht

10 g

Draadloos

Omschrijving van Shop4 Oculus Quest 2 VR Accessoire Anti Scratch Lens Cover

Met de Shop4 Oculus Quest 2 VR Accessoire Anti Scratch Lens Cover ben je verzekerd van optimale bescherming voor je Oculus Quest 2. Deze handige cover is speciaal ontworpen om de kans op vervelende krasjes, stof en ander vuil in de lenzen van je virtual reality headset te verminderen. Dankzij de Anti-Scratch Lens Cover hoef je je geen zorgen meer te maken over mogelijke schade aan je waardevolle VR-bril. De cover is gemaakt van duurzaam materiaal dat een extra laag bescherming biedt tegen dagelijkse ongelukjes en stoten. Zo kun je onbezorgd genieten van je virtuele avonturen, zonder je druk te maken over krassen die de kijkervaring kunnen verstoren. Bovendien is de Anti-Scratch Lens Cover eenvoudig te bevestigen en te verwijderen, waardoor je hem gemakkelijk kunt schoonmaken en onderhouden. Met deze accessoire geef je je Oculus Quest 2 niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar zorg je er ook voor dat je lenzen langer mooi en helder blijven. Investeer in de bescherming van je VR-bril en haal het maximale uit je Oculus Quest 2 met de Shop4 Oculus Quest 2 VR Accessoire Anti Scratch Lens Cover.

Veelgestelde vragen over Shop4 Oculus Quest 2 VR Accessoire Anti Scratch Lens Cover

Het type scherm van Shop4 Oculus Quest 2 VR Accessoire Anti Scratch Lens Cover betreft .

Het type input/output van Shop4 Oculus Quest 2 VR Accessoire Anti Scratch Lens Cover betreft .

Shop4 Oculus Quest 2 VR Accessoire Anti Scratch Lens Cover is draadloos: en oplaadbaar: Shop4 Oculus Quest 2 VR Accessoire Anti Scratch Lens Cover.

De kleur van Shop4 Oculus Quest 2 VR Accessoire Anti Scratch Lens Cover is Anti Scratch Lens Cover. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het gewicht van Shop4 Oculus Quest 2 VR Accessoire Anti Scratch Lens Cover is 10 g.

Bekijk ook andere VR-brillen