1. wearables
  2. MikaMax VR Bril 2.0 Bluetooth Afstandsbediening 4-6 inch Smartphones Schuimrand

MikaMax VR Bril 2.0 Bluetooth Afstandsbediening 4-6 inch Smartphones Schuimrand

5/5

Spring in de virtuele wereld met de VR-bril. Met deze coole gadget betreed jij een hele nieuwe interessante wereld. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over MikaMax VR Bril 2.0 Bluetooth Afstandsbediening 4-6 inch Smartphones Schuimrand. Bekijk de specificaties hieronder en lees de beschrijving om erachter te komen of dit de VR-bril is die jij wil.

Specificaties MikaMax VR Bril 2.0 Bluetooth Afstandsbediening 4-6 inch Smartphones Schuimrand

Merk

MikaMax

Type scherm

LCD

Type input

Geen

Oplaadbaar

Nee

Kleur

Wit | Zwart

Gewicht

393 g

Draadloos

Ja

Omschrijving van MikaMax VR Bril 2.0 Bluetooth Afstandsbediening 4-6 inch Smartphones Schuimrand

Ben jij een echte filmfan? Dan is de MikaMax VR Bril 2.0 met Bluetooth Afstandsbediening perfect voor jou! Met deze VR bril kun je overal waar je maar wilt genieten van films met een nog betere ervaring. De bril is compatibel met bijna elke smartphone en wordt geleverd inclusief een handige bluetooth afstandsbediening. Of je nu films downloadt op je telefoon of een leuk YouTube-filmpje in 3D bekijkt, vanaf nu heb jij je eigen bioscoop altijd bij de hand. De MikaMax VR Bril 2.0 is ontzettend makkelijk in gebruik. Je hoeft alleen maar de app te openen die je wilt gebruiken of bekijken, je smartphone in de bril te plaatsen en genieten maar! Dankzij de instelbare lenzen kun je ervoor zorgen dat ze perfect recht voor je ogen staan, waardoor je een optimale kijkervaring hebt. En dankzij de comfortabele schuimrand kun je de bril urenlang op je hoofd houden zonder last te krijgen van ongemak. Dus, waar wacht je nog op? Haal nu de MikaMax VR Bril 2.0 met Bluetooth Afstandsbediening in huis en dompel jezelf onder in de wereld van 3D-films waar je ook bent!

Veelgestelde vragen over MikaMax VR Bril 2.0 Bluetooth Afstandsbediening 4-6 inch Smartphones Schuimrand

Het type scherm van MikaMax VR Bril 2.0 Bluetooth Afstandsbediening 4-6 inch Smartphones Schuimrand betreft LCD.

Het type input/output van MikaMax VR Bril 2.0 Bluetooth Afstandsbediening 4-6 inch Smartphones Schuimrand betreft Geen.

MikaMax VR Bril 2.0 Bluetooth Afstandsbediening 4-6 inch Smartphones Schuimrand is draadloos: Ja en oplaadbaar: MikaMax VR Bril 2.0 Bluetooth Afstandsbediening 4-6 inch Smartphones Schuimrand.

De kleur van MikaMax VR Bril 2.0 Bluetooth Afstandsbediening 4-6 inch Smartphones Schuimrand is Wit | Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het gewicht van MikaMax VR Bril 2.0 Bluetooth Afstandsbediening 4-6 inch Smartphones Schuimrand is 393 g.

Bekijk ook andere VR-brillen