1. wearables
  2. HTC Vive Cosmos Elite HMD

HTC Vive Cosmos Elite HMD

5/5

Spring in de virtuele wereld met de VR-bril. Met deze coole gadget betreed jij een hele nieuwe interessante wereld. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over HTC Vive Cosmos Elite HMD. Bekijk de specificaties hieronder en lees de beschrijving om erachter te komen of dit de VR-bril is die jij wil.

Specificaties HTC Vive Cosmos Elite HMD

Merk

HTC

Type scherm

LCD

Type input

USB

Oplaadbaar

Ja

Kleur

Zwart

Gewicht

0 g

Draadloos

Ja

Omschrijving van HTC Vive Cosmos Elite HMD

De HTC Vive Cosmos Elite biedt een verbluffende resolutie van 1440 x 1700 pixels per oog, waardoor je volledig opgaat in de virtuele wereld. Met het nieuwe liquid crystal display wordt het screen-door-effect sterk verminderd, waardoor je geniet van een haarscherp beeld en een meeslepende ervaring. Deze headset is speciaal ontworpen voor professionele VR-gebruikers en ontwikkelaars, dankzij de hoge beeldresolutie, het stijlvolle design en het gebruiksgemak. De Vive Cosmos Elite maakt gebruik van externe tracking basisstations, waardoor je de headset in een grote ruimte tot op de millimeter nauwkeurig kunt volgen. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde precisie en een meeslepende VR-ervaring. Bovendien kan de Vive Cosmos Elite draadloos worden gemaakt met behulp van de Vive Wireless Adapter, waardoor je volledige bewegingsvrijheid hebt tijdens het gamen. Dit maakt de headset perfect geschikt voor free-roaming toepassingen. Let op: om gebruik te kunnen maken van de zakelijke garantie en services van HTC, heb je het Vive Enterprise Pack nodig. Met de kenmerken van SteamVR Tracking en de Vive-controllers geniet je van een zeer nauwkeurige 360 graden tracking, waardoor je volledig wordt ondergedompeld in de virtuele wereld. Ontdek de virtuele wereld met een indrukwekkende gecombineerde pixelresolutie van 2880 x, waardoor elk detail tot leven komt. Met de HTC Vive Cosmos Elite ben je verzekerd van een ongeëvenaarde VR-ervaring.

Veelgestelde vragen over HTC Vive Cosmos Elite HMD

Het type scherm van HTC Vive Cosmos Elite HMD betreft LCD.

Het type input/output van HTC Vive Cosmos Elite HMD betreft USB.

HTC Vive Cosmos Elite HMD is draadloos: Ja en oplaadbaar: HTC Vive Cosmos Elite HMD.

De kleur van HTC Vive Cosmos Elite HMD is Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het gewicht van HTC Vive Cosmos Elite HMD is 0 g.

Bekijk ook andere VR-brillen