1. wearables
  2. Aukey VR-O1 Virtual Reality 3D-brillen voor iPhone, iPad, Samsung, Xiaomi, Andriod

Aukey VR-O1 Virtual Reality 3D-brillen voor iPhone, iPad, Samsung, Xiaomi, Andriod

5/5

Spring in de virtuele wereld met de VR-bril. Met deze coole gadget betreed jij een hele nieuwe interessante wereld. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over Aukey VR-O1 Virtual Reality 3D-brillen voor iPhone, iPad, Samsung, Xiaomi, Andriod. Bekijk de specificaties hieronder en lees de beschrijving om erachter te komen of dit de VR-bril is die jij wil.

Specificaties Aukey VR-O1 Virtual Reality 3D-brillen voor iPhone, iPad, Samsung, Xiaomi, Andriod

Merk

Aukey

Type scherm

Type input

Oplaadbaar

Nee

Kleur

Zwart

Gewicht

540 g

Draadloos

Ja

Omschrijving van Aukey VR-O1 Virtual Reality 3D-brillen voor iPhone, iPad, Samsung, Xiaomi, Andriod

Ervaar de ultieme 3D-immersieve ervaring met de Aukey VR-O1 Virtual Reality 3D-brillen! Deze geavanceerde brillen zijn speciaal ontworpen voor gebruik met je iPhone, iPad, Samsung, Xiaomi, Android en bieden een ongeëvenaarde kijkervaring. Dankzij de aanpasbare brandpuntsafstand en de afstanden tussen de ogen kun je de perfecte instellingen vinden om volledig op te gaan in de virtuele wereld. Of je nu een spannende game speelt, een meeslepende 3D-film bekijkt of een virtuele tour maakt, met de Aukey VR-O1 geniet je van haarscherpe beelden en realistisch geluid. Daarnaast zorgen de comfortabele pasvorm en het lichtgewicht ontwerp ervoor dat je de bril langdurig kunt dragen zonder enige vorm van ongemak. De verstelbare hoofdband zorgt voor een perfecte pasvorm, terwijl de zachte kussentjes rond de ogen zorgen voor extra comfort. Bovendien is de bril voorzien van een ingebouwde ventilatieopening om ervoor te zorgen dat je hoofd koel blijft, zelfs tijdens intensieve VR-sessies. Ontdek een nieuwe dimensie van entertainment met de Aukey VR-O1 Virtual Reality 3D-brillen. Dompel jezelf onder in een virtuele wereld vol opwinding, avontuur en verbazingwekkende visuele details. Bestel vandaag nog en maak van je smartphone of tablet een echte VR-ervaring!

Veelgestelde vragen over Aukey VR-O1 Virtual Reality 3D-brillen voor iPhone, iPad, Samsung, Xiaomi, Andriod

Het type scherm van Aukey VR-O1 Virtual Reality 3D-brillen voor iPhone, iPad, Samsung, Xiaomi, Andriod betreft .

Het type input/output van Aukey VR-O1 Virtual Reality 3D-brillen voor iPhone, iPad, Samsung, Xiaomi, Andriod betreft .

Aukey VR-O1 Virtual Reality 3D-brillen voor iPhone, iPad, Samsung, Xiaomi, Andriod is draadloos: Ja en oplaadbaar: Aukey VR-O1 Virtual Reality 3D-brillen voor iPhone, iPad, Samsung, Xiaomi, Andriod.

De kleur van Aukey VR-O1 Virtual Reality 3D-brillen voor iPhone, iPad, Samsung, Xiaomi, Andriod is Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het gewicht van Aukey VR-O1 Virtual Reality 3D-brillen voor iPhone, iPad, Samsung, Xiaomi, Andriod is 540 g.

Bekijk ook andere VR-brillen