1. wearables
  2. VR Box VR02 Virtual Reality bril

VR Box VR02 Virtual Reality bril

5/5

Spring in de virtuele wereld met de VR-bril. Met deze coole gadget betreed jij een hele nieuwe interessante wereld. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over VR Box VR02 Virtual Reality bril. Bekijk de specificaties hieronder en lees de beschrijving om erachter te komen of dit de VR-bril is die jij wil.

Specificaties VR Box VR02 Virtual Reality bril

Merk

VR Box

Type scherm

Geen scherm

Type input

Geen

Oplaadbaar

Nee

Kleur

zwart

Gewicht

437 g

Draadloos

Nee

Omschrijving van VR Box VR02 Virtual Reality bril

Ontdek een nieuwe dimensie van entertainment met de VR BOX VR02 Virtual Reality bril. Deze bril is speciaal ontworpen om jouw favoriete speelfilms en videogames naar een hoger niveau te tillen. Plaats eenvoudig je smartphone met een scherm van 4.7 tot en met 6 inch in de handige VR BOX smartphone houder en je wordt direct ondergedompeld in je eigen 3D-bioscoop. De VR BOX Virtual Reality bril biedt niet alleen een meeslepende kijkervaring, maar ook ongeëvenaard comfort. De hoofdband is voorzien van zachte schuimranden, zodat je urenlang kunt genieten zonder vermoeidheid. Bovendien is de bril gemakkelijk aan te passen aan de optimale afstand voor je ogen, zodat je altijd kunt genieten van haarscherpe beelden. Stap in een wereld vol verrassingen en avontuur, dankzij de VR BOX Virtual Reality bril. Of je nu in de diepste oceaan wilt duiken, op een spannende achtbaanrit wilt gaan of jezelf wilt onderdompelen in een exotische locatie, met de VR BOX is alles mogelijk. Laat je verbeelding de vrije loop en ervaar jouw favoriete content op een geheel nieuwe manier.

Veelgestelde vragen over VR Box VR02 Virtual Reality bril

Het type scherm van VR Box VR02 Virtual Reality bril betreft Geen scherm.

Het type input/output van VR Box VR02 Virtual Reality bril betreft Geen.

VR Box VR02 Virtual Reality bril is draadloos: Nee en oplaadbaar: VR Box VR02 Virtual Reality bril.

De kleur van VR Box VR02 Virtual Reality bril is zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het gewicht van VR Box VR02 Virtual Reality bril is 437 g.

Bekijk ook andere VR-brillen