1. wearables
  2. FineGoods® Virtual Reality Bril Smartphone VR Bril Met Handige Knop Zacht oogkussen Met Grote Lenzen

FineGoods® Virtual Reality Bril Smartphone VR Bril Met Handige Knop Zacht oogkussen Met Grote Lenzen

5/5

Spring in de virtuele wereld met de VR-bril. Met deze coole gadget betreed jij een hele nieuwe interessante wereld. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over FineGoods® Virtual Reality Bril Smartphone VR Bril Met Handige Knop Zacht oogkussen Met Grote Lenzen. Bekijk de specificaties hieronder en lees de beschrijving om erachter te komen of dit de VR-bril is die jij wil.

Specificaties FineGoods® Virtual Reality Bril Smartphone VR Bril Met Handige Knop Zacht oogkussen Met Grote Lenzen

Merk

FineGoods

Type scherm

Geen scherm

Type input

Geen

Oplaadbaar

Nee

Kleur

Zwart | Grijs

Gewicht

428 g

Draadloos

Ja

Omschrijving van FineGoods® Virtual Reality Bril Smartphone VR Bril Met Handige Knop Zacht oogkussen Met Grote Lenzen

De FineGoods® Virtual Reality Bril Smartphone VR Bril Met Handige Knop en Zacht Oogkussen Met Grote Lenzen is een revolutionair product dat je meeneemt naar een wereld van ongekende virtual reality-ervaringen. Deze bril is ontworpen met oog voor comfort en is geschikt voor iedereen. Met zijn volledig verstelbare eigenschappen past hij perfect bij elke gebruiker. Wat deze bril echt speciaal maakt, is het 'blauw licht filter' dat is ingebouwd in de lenzen. Dit filter helpt vermoeide ogen te voorkomen, zodat je urenlang kunt genieten van je virtual reality-avonturen zonder ongemak te ervaren. Daarnaast is de hoofdband eenvoudig aan te passen aan de grootte van je hoofd, zodat je altijd een perfecte pasvorm hebt. Om je de ultieme kijkervaring te bieden, kun je de lensafstand en de lensscherpte eenvoudig aanpassen met de knoppen aan de boven- en zijkant van de bril. Zo kun je de beelden precies afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren en genieten van een scherp en levendig beeld. Met de FineGoods® Virtual Reality Bril Smartphone VR Bril Met Handige Knop en Zacht Oogkussen Met Grote Lenzen maak je van je smartphone een echte virtual reality-machine. Stap in een andere wereld en ontdek de mogelijkheden van virtual reality zoals nooit tevoren.

Veelgestelde vragen over FineGoods® Virtual Reality Bril Smartphone VR Bril Met Handige Knop Zacht oogkussen Met Grote Lenzen

Het type scherm van FineGoods® Virtual Reality Bril Smartphone VR Bril Met Handige Knop Zacht oogkussen Met Grote Lenzen betreft Geen scherm.

Het type input/output van FineGoods® Virtual Reality Bril Smartphone VR Bril Met Handige Knop Zacht oogkussen Met Grote Lenzen betreft Geen.

FineGoods® Virtual Reality Bril Smartphone VR Bril Met Handige Knop Zacht oogkussen Met Grote Lenzen is draadloos: Ja en oplaadbaar: FineGoods® Virtual Reality Bril Smartphone VR Bril Met Handige Knop Zacht oogkussen Met Grote Lenzen.

De kleur van FineGoods® Virtual Reality Bril Smartphone VR Bril Met Handige Knop Zacht oogkussen Met Grote Lenzen is Zwart | Grijs. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het gewicht van FineGoods® Virtual Reality Bril Smartphone VR Bril Met Handige Knop Zacht oogkussen Met Grote Lenzen is 428 g.

Bekijk ook andere VR-brillen