1. wearables
  2. Esperanza Virtual Reality Bril 3D Bril voor Smartphone met bluetooth controller Apocalypse EGV300R

Esperanza Virtual Reality Bril 3D Bril voor Smartphone met bluetooth controller Apocalypse EGV300R

5/5

Spring in de virtuele wereld met de VR-bril. Met deze coole gadget betreed jij een hele nieuwe interessante wereld. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over Esperanza Virtual Reality Bril 3D Bril voor Smartphone met bluetooth controller Apocalypse EGV300R. Bekijk de specificaties hieronder en lees de beschrijving om erachter te komen of dit de VR-bril is die jij wil.

Specificaties Esperanza Virtual Reality Bril 3D Bril voor Smartphone met bluetooth controller Apocalypse EGV300R

Merk

Esperanza

Type scherm

Geen scherm

Type input

Bluetooth

Oplaadbaar

Ja

Kleur

zwart groen

Gewicht

400 g

Draadloos

Ja

Omschrijving van Esperanza Virtual Reality Bril 3D Bril voor Smartphone met bluetooth controller Apocalypse EGV300R

Met de Esperanza Virtual Reality Bril 3D Bril voor Smartphone met bluetooth controller Apocalypse EGV300R kun je genieten van een meeslepende ervaring in de virtuele realiteit. Deze bril stelt je in staat om 3D-films te bekijken en games te spelen alsof je er echt in zit. Het enige wat je hoeft te doen is VR-gemarkeerde games en films downloaden uit de app store (APP Store of Google Play Store) of Google Cardboard op je smartphone. Vervolgens brengt de bril je snel naar een 360°, 3D-wereld vol met spannende films en games. De behuizing van de bril is geschikt voor smartphones met een schermgrootte van 3,5" tot 6" die draaien op Android of iOS. Dankzij de asferische lenzen die het zicht niet vervormen, ervaar je een uiterst natuurlijke en diepe beeldkwaliteit. Bovendien kun je de bril individueel aanpassen aan de grootte van je smartphone en de afstand van je ogen dankzij de tweewegregeling. De bril is voorzien van een beschermende overlay van hoogwaardig kunstleer en elastisch schuim, waardoor hij comfortabel zit en goed aansluit op je gezicht. Je kunt de bril gemakkelijk op je hoofd houden met de robuuste elastische rubberen riemen. Daarnaast heeft de bril een schuifdeksel waarmee je de camera van je telefoon kunt gebruiken, wat nodig kan zijn bij "Augmented Reality"-spelletjes. Kortom, de Esperanza Virtual Reality Bril 3D Bril.

Veelgestelde vragen over Esperanza Virtual Reality Bril 3D Bril voor Smartphone met bluetooth controller Apocalypse EGV300R

Het type scherm van Esperanza Virtual Reality Bril 3D Bril voor Smartphone met bluetooth controller Apocalypse EGV300R betreft Geen scherm.

Het type input/output van Esperanza Virtual Reality Bril 3D Bril voor Smartphone met bluetooth controller Apocalypse EGV300R betreft Bluetooth.

Esperanza Virtual Reality Bril 3D Bril voor Smartphone met bluetooth controller Apocalypse EGV300R is draadloos: Ja en oplaadbaar: Esperanza Virtual Reality Bril 3D Bril voor Smartphone met bluetooth controller Apocalypse EGV300R.

De kleur van Esperanza Virtual Reality Bril 3D Bril voor Smartphone met bluetooth controller Apocalypse EGV300R is zwart groen. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het gewicht van Esperanza Virtual Reality Bril 3D Bril voor Smartphone met bluetooth controller Apocalypse EGV300R is 400 g.

Bekijk ook andere VR-brillen