1. wearables
  2. Shop4 Oculus Quest 2 VR Accessoire Headband Strap

Shop4 Oculus Quest 2 VR Accessoire Headband Strap

5/5

Spring in de virtuele wereld met de VR-bril. Met deze coole gadget betreed jij een hele nieuwe interessante wereld. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over Shop4 Oculus Quest 2 VR Accessoire Headband Strap. Bekijk de specificaties hieronder en lees de beschrijving om erachter te komen of dit de VR-bril is die jij wil.

Specificaties Shop4 Oculus Quest 2 VR Accessoire Headband Strap

Merk

Shop4

Type scherm

Type input

Oplaadbaar

Kleur

Gewicht

Draadloos

Omschrijving van Shop4 Oculus Quest 2 VR Accessoire Headband Strap

Maak je VR-ervaring nog comfortabeler met de Shop4 Oculus Quest 2 VR Accessoire Headband Strap. Deze innovatieve band is speciaal ontworpen om je evenwicht en ondersteuning te vergroten, zodat je volledig kunt opgaan in de virtuele wereld. Met een simpele draai aan het paswiel kun je de band eenvoudig aanpassen aan jouw hoofdmaat, waardoor je altijd in balans blijft, ongeacht de bewegingen die je maakt. Deze ergonomische band is gemaakt van hoogwaardige materialen die zacht aanvoelen op je huid. Het biedt niet alleen comfort, maar zorgt ook voor een stabiele en stevige pasvorm. Dankzij de verstelbare riemen kun je de band naar wens aanpassen, zodat hij perfect op je hoofd aansluit. Of je nu een intense game speelt of een virtuele reis maakt, deze headband strap zorgt ervoor dat je comfortabel kunt genieten van elke VR-ervaring. Met de Shop4 Oculus Quest 2 VR Accessoire Headband Strap hoef je je geen zorgen meer te maken over een loszittende headset of ongemak tijdens het spelen. Deze band biedt de perfecte balans tussen comfort en ondersteuning, zodat je optimaal kunt genieten van je Oculus Quest 2 VR-ervaring. Bestel nu en ervaar een nieuwe dimensie van comfort in virtual reality!

Veelgestelde vragen over Shop4 Oculus Quest 2 VR Accessoire Headband Strap

Het type scherm van Shop4 Oculus Quest 2 VR Accessoire Headband Strap betreft .

Het type input/output van Shop4 Oculus Quest 2 VR Accessoire Headband Strap betreft .

Shop4 Oculus Quest 2 VR Accessoire Headband Strap is draadloos: en oplaadbaar: Shop4 Oculus Quest 2 VR Accessoire Headband Strap.

De kleur van Shop4 Oculus Quest 2 VR Accessoire Headband Strap is . Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het gewicht van Shop4 Oculus Quest 2 VR Accessoire Headband Strap is .

Bekijk ook andere VR-brillen