1. wearables
  2. PS VR2 Virtual Reality Headset

PS VR2 Virtual Reality Headset

5/5

Spring in de virtuele wereld met de VR-bril. Met deze coole gadget betreed jij een hele nieuwe interessante wereld. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over PS VR2 Virtual Reality Headset. Bekijk de specificaties hieronder en lees de beschrijving om erachter te komen of dit de VR-bril is die jij wil.

Specificaties PS VR2 Virtual Reality Headset

Merk

Sony Playstation

Type scherm

OLED

Type input

USB-C | Bluetooth

Oplaadbaar

Ja

Kleur

Wit

Gewicht

2495 g

Draadloos

Nee

Omschrijving van PS VR2 Virtual Reality Headset

Stap in de ongelooflijke wereld van virtual reality-gaming met de PlayStation VR2 - Virtual Reality Headset. Met dit baanbrekende apparaat word je volledig ondergedompeld in adembenemende virtuele werelden en beleef je gamen als nooit tevoren. Met een verbeterde ergonomie en geavanceerde technologieën zorgt de PSVR 2 voor een meeslepende en comfortabele game-ervaring. De PSVR 2 is voorzien van verbeterde beeldkwaliteit en een breder gezichtsveld, waardoor je elk detail tot leven ziet komen. Dankzij de geavanceerde tracking en bewegingssensoren beweegt de headset naadloos mee met elke beweging die je maakt, waardoor je volledige controle hebt over je virtuele omgeving. Bovendien is de headset compatibel met de nieuwste PlayStation-console, waardoor je kunt genieten van een uitgebreid aanbod aan VR-games en -ervaringen. Met de PSVR 2 wordt gamen een buitengewone belevenis. Begeef je in epische avonturen, voel de adrenaline tijdens intense races en verken fantastische werelden, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis. Met de PlayStation VR2 - Virtual Reality Headset ervaar je gaming op een geheel nieuw niveau en duik je in een realiteit die je nooit voor mogelijk had gehouden.

Veelgestelde vragen over PS VR2 Virtual Reality Headset

Het type scherm van PS VR2 Virtual Reality Headset betreft OLED.

Het type input/output van PS VR2 Virtual Reality Headset betreft USB-C | Bluetooth.

PS VR2 Virtual Reality Headset is draadloos: Nee en oplaadbaar: PS VR2 Virtual Reality Headset.

De kleur van PS VR2 Virtual Reality Headset is Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Het gewicht van PS VR2 Virtual Reality Headset is 2495 g.

Bekijk ook andere VR-brillen